Tartalom átvétel

Rólunk

warning: Creating default object from empty value in /home/kaposmodell/web/plazyhu/modules/taxonomy/taxonomy.pages.inc on line 33.

Tunézia - Nyaralás 2008

in
Általában a nyaralásunkat magunk szervezzük, és csak 2-3 napokat töltünk egy helyen, majd vándorlunk tovább. De idén úgy gondoltuk hogy befizetünk egy irodához és - előszezonban - elmegyünk valahova ahol tudunk lábat lógatni is és -ránk jellemzően- aktívan is tudunk pihenni.
Így került képbe a StartUtazás szervezésében és a BestReisen egyik all-inclusive ajánlata. Kissé féltünk, hogy az ápr. 22-29 még egy kicsit korán van és hűvös lesz a levegő és a víz. Hát a víz hűvös volt ~18 fok de a levegő így is nagyon meleg volt.

Rólunk

in

Egy közgazdász és egy informatikus mérnök. Régóta együtt vagyunk, régóta együtt élünk, éljük a "felnőttek életét". Hétközben dolgozunk főállásban és mellékállásban, hétvégén modellezük vagy a családot látogatjuk.

Szerencsére a munka mellett minden évben tudtunk nyaralni is, tudunk néha hosszú hétvégéket tartani a balatonnál. Erről igyenkszünk képeket feltenni.

MOst belevágtunk életünk két legnagyobb vállalkozásába. Az egyik az építkezés a másik a az utód(ok).